Simonyi Károly Szakkollégium

Az öntevékeny körök célja a folyamatos fejlődés, a piacképes tudás megszerzése, és gyakorlati alkalmazása különböző projekteken keresztül. Ennek alapjául a szervezetnek, és több mint 1000 hallgatónak otthont adó Schönherz Zoltán Kollégium szolgál. Így a szakkollégistáknak például lehetőségük van valós körülmények között kipróbálni az otthon automatizálási keretrendszerüket, vagy olyan honlapot fejleszteni, aminek az első naptól igen jelentős terhelést kell kibírnia.

A szakkollégium azonban ennél jóval több. Az úgynevezett menedzsment csoportoknak köszönhetően (HR, PR, Gazdasági, Külkapcsolati, Oktatási és Tudásbázis) a szakkollégisták nem csak a saját szakmájukban mélyülhetnek el, hanem olyan plusz tudásra is szert tehetnek, amelyre piaci körülmények között már nem, vagy csak nagyon nehezen adatik meg a lehetőség.

A Simonyi eme különleges kettősége eredményezi azt, hogy a szakmai programokon és projekteken túl minden évben megrendezik az ország egyik legnagyobb hallgatók által szervezett konferenciáját a Simonyi Konferenciát, az izgalmas témát bemutató kerekasztal beszélgetésüket, a Szakmai Estet, vagy a sokkal személyesebb, de annál változatosabb témákat felvonultató Colours előadássorozatot.

Ez a Simonyi.

Bővebben a Simonyi Károly Szakkollégiumról a http://simonyi.bme.hu weboldalon olvashat.

Szervező
Ecosim